Amapura Villas

Amapura, Nueva Andalucia, Lyxiga villor till salu

Dessa eleganta, moderna och levande arkitektoniska design villor byggs på ett perfekt läge, precis ovanför Aloha Hills Club i Nueva Andalucía av en av de mest sedda arkitekterna i Marbella, Antonio Ruiz.

Fastigheterna kommer att ha fantastisk havsutsikt och ligger nära Golfdalen med tre kända golfbanor, Aloha Golf, Los Naranjos och Las Brisas. Det ligger också nära Puerto Banús med den berömda marinan, chic butiker, restauranger och nattliv. Marbella ligger inom en kort bilresa och alla bekvämligheter. Detta är en super investeringsmöjlighet.

Dessa supermoderna fastigheter ligger i ett gated community och består av ett vardagsrum på 380 m2 med golv till tak portdörrar, vilket ger en sömlös effekt mellan inomhus och utomhus, terrasser på 200 m2, 4 sovrum och 5 badrum, där det naturliga ljuset , Öppna ytor, rymliga rum och stora terrasser ligger i centrum för konceptet.

Villorna byggs till högsta standard och den senaste tekniken och funktionerna inkluderar golvvärme, videoinspelningssystem, marmorgolv, varm / kall luftkonditionering, solpaneler, allt till en signature design, 8 × 6 m Infinity pool med saltkola ringssystem Och panoramautsikt över havet. Köken är fullt utrustade med high end apparater, Siemen eller liknande. Det finns också en förinstallation för hiss och elektriska persienner.

Varje sovrum är utrustat med eget badrum och erbjuder naturligtvis fantastisk panoramautsikt. Källare har ett sovrum men ett stort stort utrymme som kan skräddarsys efter eget behov, till exempel ett gym, TV-rum, fritidshus.

Fastighetsprojekt i Nueva AndaluciaPriserna varierar från 1.100.000 euro - 1.250.000 euro Ref.MPD012
  • Bergsida
  • Stängd urbanisation
  • Bekvämligheter nära
Kontakt - MPDunne Properties
MPDunne  Properties MPDunne Properties

Telefon (+34) 952 866 072
Email info@mpdunne.com

Fastigheter i Amapura Villas

Amapura Villas, Nueva Andalucía, Contemporary utanför planen villor

Dessa off plan villor byggs i ett perfekt läge, precis ovanför Aloha Hills Club i Nueva Andalucía. Fastigheterna kommer att ha en fantastisk utsikt över havet och har nära till Golf Valley med sina tre kända golfbanor, Aloha Golf, Los Naranjos och Las Brisas. Det är också nära till Puerto Banús med det berömda marina, chica butiker,...

  • 4 Sovrum
  • 380 m² bygg
  • 830 m² tomt

1.900.000 Ref. MPV3221