Fastighetsprojekt i Nueva Andalucia
Fastighetsprojekt i Nueva Andalucia
Fastighetsprojekt i Nueva Andalucia
Fastighetsprojekt i Nueva Andalucia

Los Olivos

Nya moderna moderna stil villor till salu Nueva Andalucia

"Los Olivos", är ett spännande nytt projekt av 19 villor som för närvarande är under uppbyggnad i hjärtat av Nueva Andalucia Golf Valley.

Komplexet kommer att vara ett helt gated och säkert samhälle med utsikt över havet och bergen, bara några minuter till alla huvud faciliteterna i Nueva Andalucía.

Samtida moderna 5 sovrum och 5 badrumshyllor utformade för de mest kräsna kunderna och färdiga till högsta standard, erbjuds som ett nyckelfärdigt projekt med alla funktioner du kan förvänta dig av en ny topp modern Villa. Varje hus har stora trädgårdar, privat pool, stora källare som kan anpassas till köparens önskemål. Med högt tak, stora fönster, fullt golvvärme, kommer dessa villor att byggas enligt skandinaviska standarder.

Perfekt för familjehem eller semesterbostäder. Projektet görs av Topputvecklare med många års erfarenhet av att bygga bostäder i Marbella. Fulla bankgarantier erbjuds och ger full säkerhet på investeringen.

Det finns ett showhus tillgängligt för visning.

Fastighetsprojekt i Nueva AndaluciaPriserna varierar från 1.795.000€ - 2.195.000€ Ref.MPD013
  • Gym
  • Stängd urbanisation
  • 24 timmars övervakning
  • Bekvämligheter nära
Kontakt - MP-Dunne Properties
MPDunne Properties

Telefon (+34) 952 866 072
Email info@mpdunne.com

Fastigheter i Los Olivos

Villa till salu i Los Olivos, Nueva Andalucia

Villa till salu i Los Olivos, Nueva Andalucia, med 5 sovrum, 5 badrum, fastigheten byggdes i 2016 och utvalda en swimmingpool (Privat), ett garage (Privat) och en trädgård (Privat).Gällande fastighets dimensioner, har den 388 m² byggd, 1109 m² tomt, 300 m² terass. Denna fastighet har följande faciliteter: Fullt utrustat kök, Nära till...

  • 5 Sovrum
  • 388 m² bygg
  • 1.109 m² tomt

2.195.000 Ref. MPV2530