Fastigheter till salu i Sotogrande

Sotogrande

Sotogrande

På den västra delen av Costa del Sol finns den exklusiva resorten Sotogrande, som invigdes 1958 och därmed är en av de äldsta och mest väletablerade anläggningarna.

Originalidén bakom den här anläggningen baserades på försäljningen av land till privata kunder, som ville bygga sina egna exklusiva villor. Detta följdes av strandlägenheternas introduktion på 1970-talet, och sedan kom hamnen och bosättningar i Port Grimaud-stil på 1990-talet. Sotogrande är en av de få anläggningar på kusten som kunnat bibehålla sin integritet och identitet under en och samma företagskultur, vilket ger det en unik känsla av stil, elegans och exklusivitet.

Genom åren har Sotogrande utmärkt sig som både en semesterort och en plats att leva, perfekt för såväl permanent bosatta som semesterfirare som söker en hälsosam och trygg hamn i södra Spanien.

Sotogrande, som ofta kallas för Europas Pebble Beach, har två mästerliga golfbanor, båda designade av den legendariska golfbanearkitekten Robert Trent Jones Snr., och en av dem stod värd för Ryder Cup 1997.

Poloförhållandena på Sotogrande är förmodligen Europas bästa, och polosällskapet åker till Sotogrande varje år i augusti för att delta i en av de mest prestigefulla turneringarna i världen.

En mängd olika sporter och fritidsaktiviteter erbjuds, inklusive tennis och paddle tennis, segling och båtliv, och ger mer fritid som kan avnjutas på någon av områdets många underbara strandklubbar.

2 Fastigheter till salu i Sotogrande

Nyckel färdig Villa till salu i Sotogrande - Sotogrande Villa

Villa till salu i Sotogrande

Villa till salu i Sotogrande, med 5 sovrum, 5 badrum, 1 toaletter, fastigheten byggdes i 2022 och utvalda en swimmingpool (Privat), ett garage (Privat) och en trädgård (Privat).Gällande fastighets dimensioner, har den 838 ...

  • 5 Sovrum
  • 838 m² bygg
  • 2.872 m² tomt

4.000.000 Ref. MPV4625

Under
konstruktion
Sotogrande, Helt ny villa nära golfen i Sotogrande

Helt ny villa nära golfen i Sotogrande

La Finca ligger i Sotogrande, en av de mest prestigefyllda privata bostadsområdena i Spanien och ett exklusivt bostadsområde för den mest kräsna kunden. I La Finca går designen hand i hand med komfort och …

  • 3 Sovrum
  • 327 m² bygg
  • 122 m² tomt

560.000 Ref. MPV3462


Visar 1 av 1 sida - 2 fastigheter hittad

Mary Dunne

Mary Dunne

Administrativ
Partner

+34 952 866 072

[email protected]

Kontakta oss