Nybyggda till salu i Marbella och Costa del Sol

Under de senaste åren har intresset ökat av nybyggda och moderna bostäder så som lägenheter, takvåningar, villor, radhus och parhus här på Costa del Sol.

I områden som La Cala de Mijas, Ojén, Estepona, Benahavís, Marbella East, Nueva Andalucía, Guadalmina, Sotogrande och San Pedro's Nueva Alcántara har trevliga off-planprojekt kommit att dominera fastighetsmarknaden här på Costa del Sol, då det är vad många av dagens köpare letar efter.

Detta inkluderar trivsam och modern arkitektur med modern och hög byggkvalitet och det senaste inom byggteknik. Öppen planlösning med modernt kök, eleganta badrum och mycket naturligt ljus. Men också, teknisk utrustning som hem automatiserings system som är lätt att använda vilket kan styra klimatkontroll, fönsterluckor, säkerhetssystem, belysning och till och med hemunderhållningssystem och mycket mer. Lägg till rymliga terrasser, panoramautsikt samt privat parkering och förvaring, säkerhet, välskötta trädgårdar och pooler, vilket är några av förutsättningarna för att kunna njuta av den perfekta Marbella-livsstilen.

Flera nya bostadsprojekten som finns till salu på Costa del Sol, erbjuder också bekvämligheter så som spa med uppvärmda inomhuspooler, badtunnor, bastu, ångbad, omklädningsfaciliteter och i vissa fall även professionellt bemannade barnklubbar, concierge, parkområden, barnpool, barer, utomhus kök med grill, samt liten pool på stora terrasser och takterrass med utsikt mot havet.

Se vår lista över våra främsta nybyggnadsprojekt som är till salu i Marbella och omgivningar.

109 Fastighetsprojekt i Marbella och Costa del Sol

La Morera Playa - Fastighetsprojekt i La Morera, Marbella Öst

La Morera Playa, Exklusivt Front Line Beach vid Los Monteros Marbella

La Morera Playa är en lyxlägenhetskomplex designad av den berömda arkitekten Melvin Villarroel belägen vid La Reserva de Los Monteros strax öster om Marbella stad. Förutom lägenheterna med två och tre sovrum finns ...

Från 865.000 € till 2.400.000 € Ref. MPD194

La Fuente de Marbella - Fastighetsprojekt i Marbella Stad

Fastighetsprojekt i Marbella. Denna fastighet har följande faciliteter: Golvvärme, Utomhuspool, Stängd urbanisation, 24 timmars övervakning, Bekvämligheter nära och Transport nära.

Från 1.980.000 € till 2.900.000 € Ref. MPD193

Elysium - Fastighetsprojekt i La Cala Golf, Mijas Costa

Fastighetsprojekt i La Cala Golf, Mijas Costa. Denna fastighet har följande faciliteter: Bergsida, Underfloor heating (partial), Stängd urbanisation och Bekvämligheter nära.

Från 395.000 € till 434.000 € Ref. MPD190

Paraiso Pueblo - Fastighetsprojekt i Paraiso Pueblo, Benahavis

Fastighetsprojekt i Paraiso Pueblo, Benahavis. Denna fastighet har följande faciliteter: Socialklubb, Barnpark, Inomhus swimmingpool, Utomhuspool, Gym, Stängd urbanisation och Bekvämligheter nära.

Från 260.000 € till 425.000 € Ref. MPD191


Visar 1 av 10 Sidor - 109 fastighetsprojekt hittad

Mary Dunne

Mary Dunne

Administrativ
Partner

+34 952 866 072

[email protected]

Kontakta oss