Nybyggnation till salu i Marbella och Costa del Sol

Under de senaste åren har intresset ökat av nybyggda och moderna bostäder så som lägenheter, takvåningar, villor, radhus och parhus här på Costa del Sol.

I områden som La Cala de Mijas, Ojén, Estepona, Benahavís, Marbella East, Nueva Andalucía, Guadalmina, Sotogrande och San Pedro's Nueva Alcántara har trevliga off-planprojekt kommit att dominera fastighetsmarknaden här på Costa del Sol, då det är vad många av dagens köpare letar efter.

Detta inkluderar trivsam och modern arkitektur med modern och hög byggkvalitet och det senaste inom byggteknik. Öppen planlösning med modernt kök, eleganta badrum och mycket naturligt ljus. Men också, teknisk utrustning som hem automatiserings system som är lätt att använda vilket kan styra klimatkontroll, fönsterluckor, säkerhetssystem, belysning och till och med hemunderhållningssystem och mycket mer. Lägg till rymliga terrasser, panoramautsikt samt privat parkering och förvaring, säkerhet, välskötta trädgårdar och pooler, vilket är några av förutsättningarna för att kunna njuta av den perfekta Marbella-livsstilen.

Flera nya bostadsprojekten som finns till salu på Costa del Sol, erbjuder också bekvämligheter så som spa med uppvärmda inomhuspooler, badtunnor, bastu, ångbad, omklädningsfaciliteter och i vissa fall även professionellt bemannade barnklubbar, concierge, parkområden, barnpool, barer, utomhus kök med grill, samt liten pool på stora terrasser och takterrass med utsikt mot havet.

Se vår lista över våra främsta nybyggnadsprojekt som är till salu i Marbella och omgivningar.

116 Fastighetsprojekt i Marbella och Costa del Sol

Picasso Towers - Fastighetsprojekt i Malaga

Fastighetsprojekt i Malaga. Denna fastighet har följande faciliteter: Socialklubb, Strandsida, Utomhuspool, Gym, Frontlinje strand, Bekvämligheter nära och Transport nära.

Från 360.000 € till 4.545.000 € Ref. MPD173

West Beach - Fastighetsprojekt i Estepona

Fastighetsprojekt i Estepona. Denna fastighet har följande faciliteter: Strandsida, Utomhuspool, Stängd urbanisation och Bekvämligheter nära.

Från 499.000 € till 575.000 € Ref. MPD0169

The View Marbella - Fastighetsprojekt i The View Marbella, Benahavis

Fastighetsprojekt i The View Marbella, Benahavis. Denna fastighet har följande faciliteter: Socialklubb, Barnpark, Golvvärme, Uppvärmd swimmingpool, Bergsida, Bastu, Inomhus swimmingpool, Utomhuspool, Gym, Stängd ...

Från 599.000 € till 2.599.000 € Ref. MPD165

Oasis de Marbella - Fastighetsprojekt i Oasis de Marbella, Marbella Golden Mile

Vackert designade parhus under uppbyggnad på Marbellas Golden Mile

Med det bästa läget på Golden Mile i Marbella byggs det ett villaområde med 14 lyxiga parhus.De här enastående villorna har en tomt mellan 334 m2 och 469 m2 med egen trädgård, pool och två parkerings platser. ...

Från 1.473.500 € till 1.623.500 € Ref. MPD0163

Terrazas de Cortesin Bon Air - Fastighetsprojekt i Finca Cortesin, Casares

Nytt Exklusivt off-planprojekt med panoramautsikt i Casares

I ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Costa del Sol, Finca Cortesin, kan du hitta den här nya moderna bostadsföreningen som består av 51 lägenheter och takvåningar.Varje bostad har utformats med rymliga ...

Från 320.000 € till 690.000 € Ref. MPD0162

Village Verde - Fastighetsprojekt i Sotogrande

Fastighetsprojekt i Sotogrande. Denna fastighet har följande faciliteter: Socialklubb, Barnpark, Utomhuspool, Stängd urbanisation, 24 timmars övervakning och Bekvämligheter nära.

Från 460.000 € till 1.100.000 € Ref. MPD158


Visar 1 av 10 Sidor - 116 fastighetsprojekt hittad

Mary Dunne

Mary Dunne

Administrativ
Partner

+34 952 866 072

info@mpdunne.com
email

Kontakta oss