Sälja Din Bostad i Marbella

Marbellas unika livsstil och egenskaper är mycket eftertraktade, men här som överallt, är det en färdighet att successfullt presentera och sälja ett hem. Av denna anledning bör du vara säker på att företaget du väljer att bli din partner i främjandet av din fastighet, har ett gott rykte och en dokumenterad historia av framgång.

Naturligtvis är marknadsföring och försäljning viktiga färdigheter hos en fastighetsbyrå, men ett profesionellt företag tar ansvar för alla viktiga steg i processen:

Steg 1: Sätta rätt pris

  • Vi vill alla göra bra i en affärstransaktion, men om du vill locka eventuella köpare, måste utgångspriset vara realistiskt – om det är för högt över det normala marknadsvärdet, så kommer köparna helt enkelt inte.
  • Av denna anledning, är en professionell värdering viktig, eftersom den kommer att korrekt precisera värdet på fastigheten.
  • Du bör inte undervärdera din fastighet, utan sätta priset så att det finns rum för förhandling.

Steg 2: Presentation

  • Förnuftig prissättning drar eventuella köpare till att se ditt hem, först på nätet eller genom marknadsföringsmaterial, och sist personligen. Intrycken de får av detta, är avgörande för att omvandla intresse till försäljning.
  • Av den anledningen behöver även de vackraste hem ibland presentationshjälp, såsom hjälp med bortplockning av saker, städning, målning eller att fixa de små sakerna som du själv slutat se, men en eventuell köpare skulle märka.
  • MP Dunne erbjuder professionell rådgivning om hur du gör ditt hem tilltalande för en så stor publik som möjligt.

Steg 3: Marknadsföring

  • Vi skapar en marknadsföringsstrategi för varje enskilt hem, där tonvikten läggs på dess särskilda attraktion. Vi producerar kvalitetsfoton och gör skriftlig beskrivning som tillsammans med exakta specifikationer används på eleganta webb-sidor, i broschyrer och i annat marknadsföringsmaterial som gjorts speciellt för din fastighet.
  • Vårt omfattande lokala och internationella nätverk kommer sedan in i bilden, för att marknadsföra ditt hem – på nätet, fristående och genom professionella partners – till rätt målgrupp.
  • Detta, i kombination med en kunnigt, effektivt och tillmötesgående säljteam, ger de resultat du vill ha – och de meriter vi är stolta över att ha byggt upp som en ledande, fashionabel Marbellamäklare.

Kontaktinformation

Mary Dunne

Telefon (+34) 952 866 072
Fax (+34) 952 866 963
Klicka här för att kontakta oss

Abonnez-vous à nos newsletters et restez informé!